headerbeeld

Vacature

National Accountmanager – Retail

Voor de realisatie van de ambitieuze groeiplannen binnen de was- en reinigingsmarkt zijn wij op zoek naar een ervaren, ambitieuze en ondernemende National Accountmanager.

Omschrijving

Je maakt deel uit van een enthousiast team waarbinnen iedereen zijn of haar eigen specialiteit heeft. In de functie word je verantwoordelijk voor de verkoop van private label en merk producten aan een aantal nationale en internationale accounts. Tevens ondersteun je de commercial director bij grote tenders.
Voor de verkoop van de merken Klok en Tricel werk je nauw samen met de product managers en bepaal je mede het marketingbeleid.

Aanbod
• Een aantrekkelijk primair- en secundair salarispakket waaronder een 13e maand en auto van de zaak
• Een informele en open werkomgeving waarbij integer handelen voorop staat
• Kans om mee te werken aan de groeiplannen van de onderneming waarbij veel ruimte geboden wordt voor een eigen inbreng. Inbreng van nieuwe ideeën en initiatieven wordt gestimuleerd
• Een internationaal georiënteerde functie binnen retail en I&I

Functie eisen
Om deze functie succesvol in te kunnen vullen beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt een aantal jaren ervaring opgedaan binnen verkoop en marketing. Verkoop aan retail op hoofdkantoor niveau is voor jou een bekend terrein. Ervaring binnen de private label markt is daarbij een grote pré. Je weet de wensen van de klant inzichtelijk te maken en op de juiste manier te vertalen naar de interne organisatie. Daarbij signaleer je kansen en weet je deze te vertalen in een concrete briefing voor R&D en product management. Wij zoeken een sterke onderhandelaar en betrouwbare gesprekspartner voor onze bestaande en voor nieuwe potentiële klanten.

Je beschikt over:

 

Bedrijfsprofiel
Senzora bestaat als familiebedrijf al sinds 1876. Zij heeft zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde producent van was- en reinigingsmiddelen. In een moderne productielocatie in Deventer worden onder andere wasmiddelen, vaatwasmiddelen en soda geproduceerd.
Grote retailers in meerdere Europese landen behoren tot de uitgebreide klantenkring. Tevens bedient zij de cash & carry, groothandel en industriële markt. Senzora is actief met de merken Klok en Tricel. Daarnaast is Senzora is een belangrijk producent van private label producten.
Senzora is een bedrijf dat volop in beweging is. Zij investeert in de toekomst. In deze functie kun je medebepalend zijn voor het succes van de onderneming.

Sollicitatie
Reageer door je CV en motivatie door te sturen naar secretariaat@senzora.nl ter attentie van mevrouw M.T. Molderink.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martine Molderink, Commercial Director 06 121 63 954.