headerbeeld

Gerelateerd

Wasmiddelen

Senzora is dé producent op het gebied van waspoeders. Wij produceren een compleet pakket voor de textielreiniging. Conform de marktvraag vervaardigen we wasmiddelen in verschillende recepturen en kwaliteiten, die stuk voor stuk na zorgvuldig onderzoek in ons laboratorium tot stand komen.

Wij volgen ontwikkelingen op de voet. Een recente innovatie is de ontwikkeling van een uniek doseersysteem waarmee exact de juiste hoeveelheid waspoeder wordt gedoseerd. In combinatie met een supergeconcentreerd recept biedt dit een milieuvriendelijke en spaarzame oplossing.

We zijn aangesloten bij een aantal toonaangevende vak- en brancheorganisaties, zoals de Nederlandse Vereniging van Zeepfabrikanten (NVZ), UKBPCSI en de AISE, de Europese associatie voor zepen, detergenten en onderhoudsproducten. Deze organisatie heeft het Charter voor Duurzaam Schoonmaken geïntroduceerd. Door de certificering richten we ons op een meer duurzame productie, wat meehelpt aan een beter milieu, gezondheid en veiligheid van consumenten.  Doordat we zijn aangesloten bij de verschillende brancheorganisaties en goede contacten onderhouden met onze collega’s, blijven we continue op de hoogte van de laatste regelgeving, bijvoorbeeld PREP P3 en Eco Flower, om hier vervolgens natuurlijk ook naar te handelen.