headerbeeld

Meest bezocht

Over ons

Sense & Sensibility

Werken met gevoel en betrokkenheid om een eerlijk, innovatief product te leveren waarbij de wensen van de klant voorop staan. Dat is waar Senzora als familiebedrijf voor staat.

Wij produceren een compleet pakket was- en reinigingsmiddelen voor de private labelmarkt en zijn een belangrijke internationale speler, met afnemers in heel Europa. Daarnaast leveren wij deze producten onder een aantal eigen merken. We houden noviteiten binnen de markt nauwlettend in de gaten en weten hier op het juiste moment op in te spelen. In Deventer produceren, verpakken en etikettering wij zelf de producten. Daarnaast is er ook een Research & Development afdeling waar onder andere productontwikkeling plaats vindt. Kwaliteit, kennis van zaken en MVO zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Zo bent u verzekerd van de nieuwste producten en technieken, waarbij we in ons totale handelen streven naar duurzame relaties.

Via deze website willen wij u graag kennis laten maken met ons bedrijf, de producten die door ons worden gemaakt, de kennis en mogelijkheden die wij in huis hebben en de service die wij bieden. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.