headerbeeld

Gerelateerd

Soda

In 1936 was Senzora de eerste Nederlandse producent van soda en met succes! Vandaag de dag is soda nog steeds een onmisbaar reinigingsmiddel in ieder huishouden.

Soda is een prijsvriendelijk product waarmee een veelheid aan gebruiksdoeleinden wordt geboden. In tegenstelling tot veel andere schoonmaakmiddelen is soda geheel milieuvriendelijk doordat het geen fosfonaten en bleekmiddelen bevat. Daarnaast biedt soda het voordeel dat het geen scherpe luchtjes en geen kleurstoffen bevat.

Soda kent vele toepassingen zoals: ontstoppen, ontvetten, neerslaan van bier voorkomen, uitkoken van aangekoekte pannen, wegnemen van onaangename geuren van de vriezer. De toepassingen beperken zich niet alleen tot binnenshuis. Soda is bijvoorbeeld ook effectief bij mierenverdrijving, het verwijderen van groene aanslag van de straat en tuinmeubelen en voor het schoonmaken van de barbecue.

Senzora biedt verschillende soorten soda. Kristal- en zilversoda in vaste vorm en sodareiniger als vloeibare variant. Qua verpakking zijn vele varianten mogelijk.